PLIVAČKI I VATERPOLO KLUB

NOVI BEOGRAD

Škola plivanja

 

 

U maju mesecu 2015. godine sa radom je počeo “Klub plivačkih sportova Novi Beograd”. Naša želja je da što većem broju mladih, omogućimao profesionalno i rekreativno bavljenje muškim i ženskim vaterpolom i plivanjem.

Cilj nam je da se kroz rad kluba poveća broj dece koja se profesionalno i rekreativno bave sportom jer to pomaže njihovom pravilnom psihofizičkom razvoju. Nakon što savladaju osnovne tehnike u našoj školi plivanja, članovi kluba će kroz pristupačnu članarinu imati priliku da odaberu da li žele da treniraju vaterpolo ili plivanje. Osim samog bavljenja sportom koje razvija telo, naša misija je da članove kluba edukujemo i vaspitavamo kako bi postali ljudi sa pozitivnim i zdravim odnosom prema životu.

Nadamo da će “Klub plivačkih sportova Novi Beoograd” postati mesto gde su svoje prve korake u uspešnjim profesionalnim karijerama napravili neki budući reprezentativci Srbije u plivanju i vaterpolu.

 

 

Organizaciona šema

 

 

 

Sedište kluba je na bazenu SRC „11. april“ a treninzi se održavaju na zatvorenom bazenu koji nakon renoviranja 2012. godine predstavlja jedan od najmodernijih objekata ove vrste u zemlji i nudi odlične uslove za rad, čime je ovaj sportski centar postao jedan od vodećih u zemlju.

Svi zainteresovani mogu se javiti na brojeve telefona (M: 063/33-22-44; T: 011/2606-993) ili lično doći u prostorije kluba.